#129 Humans of Fresh

12.4. 2019Dan Chmelík

Michaela J.
1.vstup – 3.1.2017
Počet tréninků k 12.4. 2019 – 225


Ahoj,

jmenuji se Míša, je mi 41 let (tímto asi otvírám seniorskou ligu :)), narodila jsem, žila a žiji v Praze.  Jsem vdaná, mám jedno dítě a jednu kobylku – no tedy spíše babču.  V dubnu jí bude neuvěřitelných 33 let a my to spolu potáhneme 25 nebo snad už 26 let.  A taky občas bývám „hlídací psí tetičkou“, nejčastěji bernské salašnice.

Mezi mé koníčky patří tedy koníček, hafani (čím větší a chundelatější, tím lepší :)), lyže, tenis, kolo a samozřejmě Fresh Kruháč, tedy konkrétně FreshBořislavka.  A taky mám ráda rum, třtinový. Z oblasti Karibiku je prostě nejlepší.

K FreshKruháči jsem se dostala náhodou. Jako člověk žijící celou dobu v Praze 6 si pamatuji, co v lokalitě dnešní FreshBořislavky bylo dříve. A když se tam objevil nápis nějaký FreshKruháč, tak jsem prohlásila, že to bude zase něco podobného dřívějšímu Drancy a že tam nevkročím. Pak jsem jednou na horách potkala Míru a Lenku a pochopila, že FreshKruháč  je asi něco jiného 🙂 a že to tedy zkusím :).  A jakmile jsem jednou vešla, tak už jsem zůstala.  A zůstanu.  I když po prvním tréninku jsem myslela, že vypustím duši. A dodnes si budu pamatovat : „jednička – dvojka jasná? Tak dva angličáky!:)“. FreshKruháč je přesně to, co potřebuji – nabízí to variabilitu, ať už co se týká tréninků, tak i trenérů. Každý si vybere, co potřebuje. I když se tímto přiznávám, že bývám FreshKruháči nevěrná jinými venkovními aktivitami, jako je třeba v létě ten tenis a v zimě zase lyže. Proto ten nárůst počtu vstupů je prostě pomalý :).

Studovala jsem VŠE, nyní pracuji jako project manager v jedné firmě, stručně bych to nazvala jako holka pro všechno :).

Tak se na Vás těším na Bořislavce. Míša“

Dan Chmelík
Ahoj, kdysi jste mě mohli potkat vést ten nejlepší kruhový trénink v Praze. Hrál jsem taky 20 let rugby za Spartu, několikrát jsem vyhrál MČR v 7s a 15s. Teď už jsem ale starej a tlustej, tak už o kruháči můžu jen psát články :)))
Komentáře