#67 Humans of Fresh

3.11. 2017Dan Chmelík

Lukáš Beňo, 34 let
1.vstup – 25.2.2016
Počet tréninků k 3.11. 2017 – 150

Čůůůůůs, tak jak začít. Na tréninku mě potkáte vetšinou bez trička, takže tedy všichni tuší že, mě potkáte na tréninku sparťanském. To je totiž po změně pravidel jediný trénink, kde se v tom šíleným vedru a obtížnosti dá tričkou sundat. Už skoro rok se snažím dohnat fyzičku Sympa’táka, který prostě to tričko sundavat nemusí….Jak to jen dělá:) Možná mě napadá, proč o sobě něco psát, když se potkávám stejně jen se Sparťany a ti mě vlastně znají…ale vlastně…kempy….
Takže pro ty co se mnou potkají na kempu..:)
Jmenuji se Lukáš, je mi už..no 34 let, takže ta regenerace je toršku horší ale díky FreshSuplementům to dávám (Product Placement). Jak říkají pražáci, jsem naplavenina, bydlím v Praze cca dva roky a do Freshe chodím tak rok:) Přivedla mě kolegyne Kristýna Pechová (Díky Kristy) a od té doby jsem se postupně dostal přes Kruháče až k Silovkám. Začátky byly na tréninicích takové oťukávací, ale za chvíli jsem zjistil, že je kolem mě spousta lidí s podobnou náturou, smyslem pro humor, takže FreshTréninkyFreshKempy byly v rámci aktivit první volba. Postupem času jsem se stal členem party skvělých lidí, z čehož vzniká spousta dalších akcí, živých facebookvých vstupů, či známosti s majitelem (JENSEN) 😀
No kromě Freshe, mě ještě uvidíte občas běhat za kulatým nesmyslem na travnatém hřišti, když mě zrovna nebolí koleno, sval, kotník, nebo další fotbalová nemoc. Co mě dál baví je crossfit, na němž jsem začínal v Příbrami odkud pocházím a kde byl snad druhý licencovaný crossfitgym v ČR. Takže mě občas najdete v blízkém IronLandu, kde trošku jedu jiné tréninky… (Já vím, skrytá reklama).
Co dál, počet vstupů doplní kluci, první vstup taky, takže zdravím Sparťany, barmanky a barmany a někdy třeba na kruháči….s tričkem…:)

Dan Chmelík
Ahoj, kdysi jste mě mohli potkat vést ten nejlepší kruhový trénink v Praze. Hrál jsem taky 20 let rugby za Spartu, několikrát jsem vyhrál MČR v 7s a 15s. Teď už jsem ale starej a tlustej, tak už o kruháči můžu jen psát články :)))
Komentáře